Residentie Cordoba vooraanzicht.jpg

KERNWAARDEN

* Klantgerichtheid:

De wens van onze klant is onze grootste drijfveer. Samen zoeken we naar oplossingen op maat van elke klant en zijn specifieke behoeften. 

 

* Toewijding (aan onze projecten)

Ieder project wordt met de nodige zorg en aandacht behandeld.  

* Integriteit 

Metodo draagt eerlijkheid en respect hoog in het vaandel. Als betrouwbare partner zijn we gemotiveerd om passende en verantwoorde beslissingen te nemen om uw project tot een goed einde te brengen.   

* Duidelijke communicatie

Wij streven een open communicatie met elk van onze klanten na. Een goede communicatie legt de basis van een goede samenwerking, en zorgt ervoor dat we op één lijn zitten met onze klanten.

OVER METODO

Metodo levert adviesdiensten in de bouw- en vastgoedsector voor zowel binnenlandse en buitenlandse projecten. Meer in het bijzonder de selectie en begeleiding van het projectteam, consultancy en algemeen projectmanagement. Dankzij onze ruime ervaring in tal van veelzijdige en uiteenlopende projecten, is ons bedrijf de ideale partner voor al uw nationale en internationale projecten.  Wij handelen voornamelijk in opdracht van bouwheren, promotoren of aannemers. 

Metodo adviseert en begeleidt bouw en vastgoedprojecten voor zijn klanten van A tot Z; selectie en aansturing van het projectteam (architecten, aannemers, studiebureaus...), contractafhandeling, beheer van budget/timint/kwaliteit, opvolging van werkzaamheden...

Het bedrijf werd in 2009 opgericht en kan reeds terugblikken op een ruime ervaring in binnen- en buitenland. Metodo geniet referenties in België, Nederland, Frankrijk, Polen, Turkije, Tsjechië en Oekraïne

TEAM

Onze mensen zijn de basis van ons bedrijf. Wij geloven in een jonge en dynamische mentaliteit waar ervaring onder iedereen gedeeld wordt. Onze mensen zijn flexibele, integere en klantgerichte professionals die ieder project met de nodige toewijding behandelen. Voor ieder project wordt samen met onze klanten de gepaste teamleden geselecteerd. Om de communicatie met onze klanten optimaal te houden wordt uw persoonlijke contactpersoon vanaf het begin bepaald.

BEDRIJFSVISIE

Metodo is actief in de bouw- en vastgoedsector als toegewijde dienstverlener in projectmanagement en -coördinatie. Het huidige economisch klimaat maakt het voor onze klanten meer dan ooit noodzakelijk om hun projecten zeer nauwkeurig en van dichtbij op te volgen. Onze professionals zorgen voor een transparante en nauwgezette opvolging van uw projecten. Onze ambitie is niet om de grootste te zijn, maar de beste in onze soort; door middel van een compact professioneel team willen wij een beperkt klantenbestand optimaal bedienen. Door onze flexibele instelling zijn wij in staat om onze klanten ook te volgen op geografisch vlak. 

 

Door onze no-nonsense cultuur proberen we dicht bij onze klanten te staan en hen te ondersteunen waar nodig. Ons team bestaat uit jonge maar ervaren professionals die erg gedreven zijn en ieder project met de nodige aandacht realiseren. Wij streven naar goede en duurzame relaties met onze klanten. 

nieuwbouwproject.jpg